Relații clienți: 0752 628 836
Program de lucru:
10:00 - 20:00

Ce este Shipzee?

Shipzee.com - o platformă unică de cumpărături care îți permite să experimentezi căi noi de a cumpăra din magazine online americane și satisfacția că economisești bani făcând asta!

Dacă prețul produselor dorite îți par mult prea ridicate este momentul să încerci Shipzee.com!

Shipzee îți dă posibilitatea să cumperi de la toate magazinele online din SUA. Tot ce trebuie să faci: ne trimiți un link al produsului dorit! De restul ne îngrijim noi.

De ce este mai ieftin să cumperi și să expediezi cu Shipzee.com?

Shipzee.com folosește o mulțime de metode și tehnici de economisire a banilor, care ajută clienții noștri să cumpere liniștiți. Experiența noastră de lungă durată în domeniul comerțului electronic este cheia atunci când vine vorba de a strânge un cerc de parteneri fiabili și de a construi relații pe termen lung cu marii jucători ai piețelor online. Acesta este unul dintre motivele pentru care putem oferi prețuri mai ieftine pentru produse din cele mai populare magazine online din SUA. Shipzee.com utilizează metode de economisire a banilor, cum ar fi codurile de discount, cardurile cadou și platformele de reduceri, care ne permit să acoperim o parte din prețul final pentru fiecare comandă. În plus, Shipzee.com economisește bani prin consolidarea expedierilor și coșurilor de cumpărături.

Toate taxele de import și TVA sunt incluse în prețul final oferit de Shipzee.com.

Recenzii