Relații clienți: 0752 628 836
Program de lucru:
10:00 - 20:00

Ce este Shipzee?

Shipzee este o platformă unică de cumpărături care împuternicește clientul. Fără nici un fel de efort și bătaie de cap poți cumpăra bunuri din multe magazine online din SUA, sau ne poți indica bunurile dorite si noi le putem achiziționa si expedia pentru tine.

De ce Shipzee?

Experiență

Experiența de lungă durată a brokerajului Shipzee oferă posibilitatea celor mai: mici prețuri, servicii de înaltă calitate și livrare rapidă a mărfurilor la adresa aleasă pe întreg teritoriul României.

Metode de economisire

Mai mult decât , utilizând metode diferite Shipzee are capabilitatea să ofere cele mici prețuri de achzitionare pentru produse, incluzând taxele și costurile de livrare.

Cum poate Shipzee să ofere prețuri atât de mici.

Poți considera că Shipzee este pionierul acestui mod de serviciu, mod care utilizează mai multe metode de economisit bani cumpărând bunuri din magazinele cu prezență online în SUA. Astfel Shipzee oferă prețuri extrem de scăzute care să includă taxele și livrarea la domiciliu.

Ofertele includ toate taxele de import?

Răspunsul nostru este foarte simplu - toate taxele de import, inclusiv TVA și vama, sunt incluse în prețul final și datorită metodelor de economisire mai sus menționate, Shipzee va plăti o parte din impozite pentru tine!

Metode de economisire a banilor utilizate de Shipzee:

Programe afiliate

Shipzee face o mulțime de achiziții de la cele mai populare magazine în fiecare zi, prin urmare, vânzătorii acordă exclusiv vouchere cadou Shipzee și reduceri suplimentare.

Consolidarea coșurilor de cumpărături

Perfect echilibrate sistemele de comandare și stocare Shipzee fac posibilă o maximă eficientizare a consolidărilor de cumpărături, care oferă reduceri adiționale.

Coduri de reducere

Diferitele magazine din SUA au coduri de reducere publice și secrete. Shipzee utilizează platforme speciale care identifică și utilizează aceste coduri atunci când sunt disponibile.

Carduri de cadou

Shipzee folosește platforme americane pentru a cumpăra carduri cadou pentru magazine populare, la prețuri reduse, care ulterior sunt folosite pentru a vă cumpăra bunurile.

Platforme de "reducere"

Shipzee utilizează platforme speciale de reducere care permit recuperarea unui procent din banii cheltuiți pentru fiecare comandă.

Pachete consolidate în România

Toate coletele sunt consolidate săptămânal într-un singur lot mare și sunt trimise prin intermediul serviciilor de transport maritim și aerian în România, ceea ce ne permite să oferim tarife de transport extrem de competitive.

Cum arată mai de aproape?

Recenzii